Showdans kläder

Ni beställer kläder via mail och får betalningsinformation efter att ni har beställt. Sista beställning och betalningsdag är 27/3.
Eftersom kläderna trycks går det tyvärr inte att lämna tillbaka, så var noga med storlek. För att ha något att utgå ifrån så har en t-shirt i storlek 130-140 måtten 55 cm lång (från axel till nedre fållen och 40 cm bred under ärmen.

Baskläder, ytterkläder och ryggsäck beställer vi via Stadium och leveranstiden är flera veckor.

Dansskor Vi har några Tossa dansskor och halvskor i lager som ni kan prova och köpa direkt i dansstudion. Andra modeller och övriga storlekar skickar vi efter och leveranstiden är ca 1,5 vecka.
(Ni får ej ha vanliga gympaskor som inte är anpassade för inomhusbruk, de gör märken på golvet) 

Teamkläder måste provas och köpas i dansstudion för storlekarna är så konstiga. Finns begränsat antal. 

För att beställa kläder
Pris och storlekar ser ni på bilderna här nedan. För att beställa skickar ni ett mail: Namn på dansaren, Vilken dansgrupp, Produktnamn, Färg och storlek.

För att beställa, maila: showdans@live.se

  • Namn på dansaren
  • Vilken dansgrupp
  • Produktnamn
  • Färg
  • Storlek
Tvättråd för tryckta kläder.
Följ plaggets tvättangivelser men aldrig varmare än 40 grader. Får ej torktumlas. Inget sköljmedel. Tvätta med dragkedjan stängd
Bör tvättas ut och in. 
Vissa tryck kan upplevas skrynkliga efter tvätten. Vanligtvis rätar trycken ut sig av sig själva. Om inte, rekommenderar vi dig att stryka plaggen.
Gör såhär: 
Ställ in strykjärnet på medelvärme och vänd plagget ut och in. Trä plagget på strykbrädan, alternativ lägg en oöm handduk eller bakplåtspapper inuti det felvända plagget och stryk sedan utan ånga. Stryk aldrig direkt på trycket.