Tyvärr ingen grupp vt23

För barn från 1 år
Tillsammans bekantar vi oss med dansens värld och rörelser till musik. Vi på Showdans leder passet, du är med och dansar med ditt barn. En vuxen per barn i danssalen - det behöver nödvändigtvis inte vara en förälder, men någon vuxen som barnet känner sig trygg med. Det är viktigt att du som vuxen deltar i dansen aktivt och med entusiasm för att smitta av dig på ditt barn. 

Vi lär oss hitta kroppens rörelseförmåga genom dans, acro och lek. Vi tränar koordination, rytm, styrka och balans. På ett lekfullt och naturligt sätt får alla lära sig dansstegen till en dans som visas upp på Folkan i slutet av terminen. 

På mini and me dansen jobbar vi med olika kontraster som att dansa högt uppe på tå och långt nere på mage, dansa snabbt och långsamt, röra sig hårt och mjukt osv. Vi använder allt från klassiska barnlåtar som Huvud axlar knä och tå till moderna pophits. 

Vid första dans tillfället får alla en personlig dansbok. Där samlar dansaren på klistermärken som delas ut i slutet av varje danspass.

Träning ti

Mini and me
  • T